Norway Privacy Policy

10/12/11

Retningslinjer for personvern for Warner Bros.-gruppen

Sist oppdatert: 24.08.2011

Oversikt

Velkommen til Warner Bros.-gruppens retningslinjer for personvern. Disse retningslinjene for personvern beskriver våre rutiner for informasjon som samles inn, benyttes, vises eller på annen måte behandles når du besøker et nettsted fra Warner-gruppen eller benytter deg av andre produkter eller tjenester fra Warner-gruppen. De forklarer også hvorfor vi samler inn denne informasjonen, hvordan vi beskytter den, og hvilke valg du kan gjøre i forhold til hvordan denne informasjonen skal smales inn, benyttes og vises. Heretter vil vi samlet referere til slike nettsteder, produkter og tjenester som "Nettsteder". Du samtykker til disse retningslinjene for personvern ved å oppgi personopplysninger til oss. Disse retningslinjene for personvern gjelder uansett hvilket medium eller enhet du bruker for å få tilgang til Nettstedene.

Nettstedene driftes av Warner Bros. Entertainment Inc. (et heleid datterselskap av Time Warner Inc., et selskap i Delaware, USA) ("vi," " oss", "vårt"). Selskapene som er nevnt i dette avsnittet og i den vedlagte listen, er alle en del av Warner-gruppen.

Innsamling av personopplysninger

Du kan besøke Nettstedene våre uten å fortelle oss hvem du er eller oppgi noen personopplysninger. Når du besøker våre Nettsteder, blir imidlertid enkelte opplysninger registrert automatisk av webserveren, som IP-adresse (Internett-protokoll) og annen tilknyttet informasjon som navn på Internett-tjenesteleverandør, nettlesertype, operativsystem og språk, nettstedet som du besøker oss fra, nøkkelord og eventuell tilleggsteknologi (add-on) for nettlesere som er tilgjengelig for innholdslevering, sidene på Nettstedene som du besøker, og i hvilken rekkefølge du ser på dem, samt dato og varighet for besøket.

Vi samler inn personopplysninger, dersom du oppgir det, for følgende:

 • elektronisk registrering
 • deltagelse i konkurranser, lotterier og kampanjer
 • innlegg på meldingstavler eller fora
 • deltagelse i undersøkelser eller avstemninger
 • deltagelse i elektroniske spill eller bruk av miniprogrammer (gadget) eller andre applikasjoner
 • sending av SMS, MMS og andre mobiltelefon-baserte meldinger
 • lisensiering av innhold eller kjøp av varer
 • bruk av Warner Bros. BD-Live -innhold
 • bruk av Digital Copy Manager
 • registrering for mottak av e-post eller annen informasjon fra oss eller fra andre registrerte brukere
 • innsending av kommentarer, spørsmål eller klager

Personopplysninger som samles inn, kan omfatte: fornavn og etternavn, brukernavn, passord, sikkerhetsspørsmål og svar, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, fødselsdato, opplysninger om telefonenhet (f.eks. mobiltelefon eller PDA), telefontjenesteleverandør og opplysninger om debet-/kredittkort.

Vi kan også samle inn andre personopplysninger som interesser, preferanser, kjøpevaner, transaksjonsopplysninger og demografi (f.eks. alder, kjønn og inntekt) for å gi deg en mer personlig opplevelse. Av og til kombinerer vi informasjon som vi har mottatt elektronisk med annen informasjon som du har gitt oss, eller informasjon fra andre kilder (f.eks. fra telefonsalg eller direktesalg) for å utvikle en kundeprofil for deg. Da kan vi tilpasse våre tjenester og komme med utvalgte tilbud til deg.

Når du benytter deg av Warner Bros. BD-Live-innhold via en av våre tjenester, samler vi inn statistikk om nedlastede og viste filmsnutter, anbefalinger, elektroniske samtaler og annen bruk av BD-Live-innhold. I tillegg samler vi inn bestemt feilsøkingsinformasjon knyttet til BD-Live-spillerens visningsegenskaper og funksjoner for levering av tjenester.

Når du anskaffer en lisens for å bruke innholdet (enten den er gratis eller koster penger) eller kjøper varer via en av våre tjenester, samler vi inn personopplysninger for å behandle betalingen og levere innholdet og/eller varene til deg. Dersom du bruker et kredittkort eller en annen type betalingskort ved et kjøp, kan det hende at e-postadressen og annen elektronisk betalingsinformasjon innhentes for behandling av betalingen. Dersom du ønsker å returnere varer, innhenter vi navn, adresse og returnummer for godkjenning av returen og administrasjon av vårt tapsforebyggingsprogram.

Noen ganger kan det hende at du får anledning til å oppgi informasjon om andre personer. Du kan for eksempel invitere dem til å delta i aktiviteter på Nettstedene, sende dem meldinger eller miniprogrammer fra våre Nettsteder eller gi dem muligheten til å motta informasjon om våre produkter og tjenester. Opplysninger som du kan oppgi om andre personer, omfatter: navn, alder, kjønn, telefonnummer, adresse, e-postadresse og interesser. Du må innhente samtykke fra tredjepersoner før du oppgir slike opplysninger til oss, og vi kan oppgi at vi har fått disse opplysningene fra deg når vi kontakter vedkommende.

Du kan også koble deg til vårt innhold, for eksempel videoer, spill, applikasjoner, og andre tilbud, på eller gjennom (1) tredjeparts nettsamfunn, for eksempel Facebook, (2) tredjeparts sosiale media programtillegg og applikasjoner, og (3)  Warner Bros. Entertainment Group sosiale media programtillegg og applikasjoner som er tilgjengelig via tredjeparts hjemmeside eller hjemmeside tilhørende Warner Bros. Entertainment Group. Når du kobler deg på vårt innhold via en tredjeparts nettsamfunn, programtillegg eller applikasjoner kan du gi oss tillatelse til å ha kontinuerlig tilgang til visse opplysninger fra din sosiale mediaprofil (for eksempel navn, e-postadresse, bilde, kjønn, fødselsdag, hvor du befinner deg, din venneliste, personer du følger og/eller som følger deg, de innlegg eller "jeg liker"-innleggene du lager) for levering av innhold eller som en del av funksjonen til applikasjonen. Vi kan også innhente saksrelatere identifiseringsopplysninger (for eksempel hvilket innhold du har sett på, spillytelse, høye poeng, og opplysninger om annonser i innholdet som er vist til deg eller som du kan ha klikket på, m.v.) fra din interaksjon med vårt innhold.

Dersom du gir opplysninger fra din sosiale mediakonto kan det hjelpe oss med å utføre ting som (1) å gi deg eksklusiv tilgang til innhold, (2) gjøre din online-erfaring med oss på vår side og utenfor applikasjonene eller hjemmesiden mer personlig, og (3) ta kontakt med deg via nettsamfunnene eller direkte ved å sende deg siste nytt, spesialtilbud og belønninger fra Warner Bros. Entertainment Group. Når du gir oss personlige opplysninger eller legger dette inn på sidene våre, i nettsamfunn (avhengig av dine konfidensialitetsinnstillinger) eller via en applikasjon eller nettsamfunn, vil det kunne leses av hvem som helt på internett. Vi kan derfor ikke hindre ytterligere bruk av slike opplysninger. Du kan kontrollere hvilke data du deler ved å se på dine konfidensialitetsinnstillinger i noen av nettsamfunnene. For ytterligere opplysninger med hensyn til hvordan du kan standardisere dine konfidensialitetsinnstillinger og hvordan nettsamfunn behandler personlige opplysninger, må du se på deres konfidensialitetsveiledninger, personvernprinsipper og brukervilkår.

Informasjonskapsler (cookies) og nettvarslere (web beacons)

Vi, våre tredjeparts tjenesteleverandører, annonsører og partnere kan sende informasjonskapsler til datamaskinen din eller bruke lignende teknologi for å fremme din nettopplevelse på våre nettsider og ellers på Internett.

Informasjonskapsler er filer som kan identifisere deg som en unik kunde og lagre dine personlige preferanser i tillegg til teknisk informasjon, herunder "click-through-" og "click-stream"-data. Click-stream-data inneholder informasjon om hvilke nettsider du har besøkt, og i hvilken rekkefølge. Informasjonskapsler administrerer og måler effekten av annonser som vises på eller leveres via Warner-gruppens Nettsteder. Vi bruker informasjonskapsler og annen teknisk informasjon til å tilpasse dine besøk på Nettstedene (f.eks. gjenkjenne deg på bakgrunn av navn når du kommer tilbake til våre Nettsteder), til å analysere trafikken på Nettstedene og for å følge med på brukertendenser, -mønstre og hva som lastes ned, samt av tekniske årsaker knyttet til bruken av våre Nettsteder. Dette hjelper oss med å gi deg en bedre nettopplevelse og med å utvikle utformingen av og innholdet på Nettsidene, slik at det tilfredsstiller dine behov. Informasjonskapsler kan enten være permanente (dvs. at de blir liggende på datamaskinen til du sletter dem) eller midlertidig (dvs. at de forsvinner når du lukker nettleseren).

Vi kan også bruke nettvarslere (såkalte web beacons) eller lignende teknologi som overvåker din bruk av våre Nettsteder og som gjør oss i stand til å forstå hvilke sider du besøker på våre Nettsteder. Disse blir også kalt "Clear GIFs". Nettvarslere (også kalt web bugs) er små kodestrenger som sørger for levering av et bilde på en nettside som har til formål å overføre data, som IP-adressen (Internett-protokoll) til datamaskinen som lastet ned siden der nettvarsleren vises, URLen (Uniform Resource Locator) til siden der nettvarsleren vises, tidspunktet for visningen av siden med nettvarsleren, hvilken nettlesertype som lastet ned nettvarselet, og ID-nummeret til informasjonskapsler på datamaskinen som er lagt der tidligere av samme server. Ved korrespondanse via e-postprogrammer med støtte for HTML gir nettvarsler informasjon om du har mottatt og åpnet e-posten.

Dersom du velger å gi oss personopplysninger, kan de knyttes til anonyme data i informasjonskapsler og/eller nettvarsler.

Ved å akseptere disse retningslinjene for personvern gir du oss uttrykkelig tillatelse til å bruke informasjonskapsler og nettvarsler slik det er beskrevet i disse retningslinjene for personvern. Standardinnstillingen for de fleste nettlesere er at informasjonskapsler aksepteres. Hvis du foretrekker det, kan du imidlertid angi at nettleseren skal avvise informasjonskapsler fra oss eller fra andre nettsteder. Dersom du i tillegg angir at nettleseren skal vise HTML-e-post kun som tekst, kan du forhindre bruken av noen nettvarsler. Les i hjelpen til nettleseren dersom du ønsker mer informasjon. Vennligst merk at enkelte deler av våre Nettsteder bare kan åpnes sammen med informasjonskapsler eller lignende enheter, og du bør være klar over at deaktivering av informasjonskapsler og lignende kan hindre deg fra å få tilgang til noe av innholdet vårt.

Hvordan skal Warner-gruppen bruke personopplysningene?

Vi samler inn personopplysninger til en rekke forskjellige formål, blant annet for å tilby tjenester eller produkter som du etterspør (f.eks. sende ut nyhetsbrev eller annen informasjon via e-post eller andre elektroniske medier om filmer, tv-programmer eller andre produkter eller tjenester som du uttrykker interesse for); tillate din deltagelse i interaktive fritidsaktiviteter / sosiale aktiviteter på Nettstedet (f.eks. deltagelse på meldingstavler, administrasjon av deltagelse i elektroniske spill, konkurranser, lotterier, kampanjer, trekninger; bruk av miniprogrammer eller andre applikasjoner; svare på undersøkelser eller delta i avstemninger); administrere vårt forhold til deg; informere deg om endringer på våre Nettsteder; informere deg om produkter, tjenester, kampanjer, tilbud og konkurranser som du finner interessante; svare på eventuelle forespørsler som du har; overvåke og forbedre Nettstedet samt bedre våre produkt- og tjenestetilbud; utvikle et mer direkte forhold til deg for de formålene som er beskrevet i dette avsnittet; utvikle en elektronisk kundeprofil for deg; og forstå allmenne kundetendenser og -mønstre slik at vi kan utvikle og effektivisere eksisterende og pågående markedsstrategier for våre produkter og tjenester.

Dersom du velger å motta mobiltjenester og -innhold via SMS, MMS og andre mobiltjenester, bruker vi de innsamlede opplysningene til å levere slike mobiltjenester til deg, forebygge og løse problemer med våre mobiltjenester og -innhold, utføre markedsundersøkelser, registrere salgsopplysninger og planlegge andre kampanjeaktiviteter som kan være av interesse for deg.

Hva med personopplysninger som du gjør offentlig tilgjengelig?

Dersom du deltar i chat-rom, meldingstavler, blogger, nyhetsgrupper eller fora, osv. på våre nettsider, samler vi inn opplysningene du oppgir. Disse opplysningene vil bli brukt i henhold til våre retningslinjer for personvern. Vennligst merk at vi ikke er ansvarlig for andre parters bruk av personopplysninger som du gjør tilgjengelig via eventuelle chat-rom, meldingstavler, blogger, nyhetsgrupper eller fora osv. på våre Nettsteder.

Velg om du vil motta direkte markedsføring

Med ditt samtykke kan vi også bruke personopplysningene til følgende formål:

(a)        direkte markedsføring av våre egne produkter og tjenester og på vegne av andre selskaper innenfor Time Warner Inc.-gruppen;

(b)        direkte markedsføringsprodukter og -tjenester på vegne av utvalgte tredjeparter innen underholdning, media og tilknyttede sektorer; og

(c)        gi opplysninger til andre organisasjoner innen underholdning, media og tilknyttede sektorer som ønsker å markedsføre denne typen produkter eller tjenester til deg.

Du velger selv om du vil delta i markedsføringsaktiviteter. Dersom du ønsker å endre dine preferanser for bruk av personlige opplysninger til markedsføringsformål, eller ikke ønsker å motta markedsføringsinformasjon lenger, kan du logge deg på profilen dersom du har opprettet en konto på et av våre Nettsteder. Alternativt kan du kontakte oss på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Sikkerhet

Absolutt sikkerhet kan ikke garanteres på Internett, men vi vil gjerne forsikre deg om at vi har iverksatt egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tilfeldig eller forsettlig manipulering, tap, misbruk, ødeleggelse og mot uautorisert visning av eller tilgang til opplysningene vi innhenter elektronisk. Selv om vi ikke kan forsikre deg om eller garantere for sikkerheten til eventuelle personopplysninger som du gir oss, vil vi vedlikeholde og forbedre disse sikkerhetstiltakene over tid i tråd med utviklingen på det juridiske og tekniske felt.

Hvem deler vi dine personopplysninger med?

Vi kan overføre (eller på annen måte gjøre tilgjengelig) dine personopplysninger til tredjeparter som behandler informasjon på vegne av oss. Vi kan for eksempel bruke tjenesteleverandører som er vert for våre Nettsteder og tjenester, til drift av forskjellige funksjoner (inkludert forsyning av digitale lisenser for avspilling av innhold som du har kjøpt gjennom en av våre tjenester), levering av annonser, utsending av e-postmeldinger på vegne av oss, organisering av konkurranser eller kampanjer, utføring av kundeundersøkelser, administrasjon og analyse av vår nettverksstatus, svartid på våre tjenester og effektivitet på våre annonser samt behandling av eventuelle elektroniske transaksjoner.

Vi og tredjepartsleverandører kan lagre og behandle dine personopplysninger på, eller overføre den til, en sentral database som befinner seg i USA. Selskaper innenfor Warner-gruppen som samtykker til å rette seg etter disse Retningslinjene for personvern, har tilgang til dine opplysninger og kan bruke disse til de formål som er nevnt i disse retningslinjene for personvern.

Vi kan gi opplysninger om deg til tredjeparter for å overholde gjeldende lover og forskrifter. Vi forbeholder oss også retten til å gi opplysninger til tredjeparter i henhold til gjeldende lov dersom noen leverer en klage om din bruk av vårt Nettsted, dersom vi mener at det er nødvendig å undersøke, forhindre, iverksette tiltak mot ulovlige aktiviteter, mistanke om bedrageri, situasjoner som innebærer en potensiell trussel for den fysiske sikkerheten til en person, og dersom vi mener, basert på vårt skjønn, at din bruk ikke er i samsvar med retningslinjene for personvern eller våre vilkår for bruk.

Vi deler opplysninger med tredjeparter, herunder annonsører, forretningspartnere og sponsorer, om besøkende på Nettstedene i anonymisert eller samlet form for å bedre forståelsen av kundetendenser og -mønstre samt administrere og forbedre våre forretningsforbindelser.

Det er mulig at vi eller en av våre avdelinger eller datterselskaper kan fusjonere med, selges til eller kjøpes opp av en annen tredjepart. Dersom det er tillatt i henhold til gjeldende lov og i overensstemmelse med vilkårene i disse retningslinjene for personvern, kan vi dele opplysningene vi innehar om deg, med det overtagende selskapet.

Linker, annonsører, tredjeparter og reklameservere

Noen av våre Nettsteder inneholder linker til andre nettsteder som ikke omfattes av disse retningslinjene for personvern, og som kan ha andre rutiner for håndtering av opplysninger enn oss. Vi verken eier eller drifter disse nettstedene. Brukere bør lese retningslinjene for personvern på slike tredjepartsnettsteder før de oppgi noen personopplysninger, siden vi er ikke ansvarlig for eller har noen kontroll over måten som slike nettsteder samler inn, bruker, viser eller på annet vis behandler dine personopplysninger på.

På våre Nettsider tilbyr vi av og til innhold eller programmer som er sponset av eller deler varemerke med identifiserte tredjeparter (f.eks. konkurranser, lotterier eller kampanjer). Disse tredjepartene kan motta personopplysninger som du frivillig gir dem for å benytte deg av tilbudet. Vi er ikke ansvarlig for slike tredjeparters innhenting og bruk av dine personopplysninger. Du vil imidlertid motta informasjon på innhentingstidspunktet om at disse tredjepartene vil innhente slike opplysninger, hvordan de vil bli behandlet, og hvem de vil bli overført til.

På noen av våre Nettsteder kan tredjeparter presentere eller vise annonser, sørge for innsamling av opplysninger, rapportering og måling av svartider samt bistå oss med levering av relevant markedsføringsmateriell og annonser. Disse tredjepartene kan vise, redigere eller definere sine egne informasjonskapsler. Slike tredjeparters bruk av denne teknologien er underlagt retningslinjer fra tredjeparter og omfattes ikke av disse retningslinjene for personvern. Dersom du ønsker mer informasjon om reklameservere fra tredjeparter på våre Nettsteder, og din mulighet til å angi at du ikke ønsker å motta tilpasset reklame fra slike tredjeparter, vennligst se www.youronlinechoices.com. Du kan også gå til Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/).

Internasjonale overføringer

Siden vi driver internasjonal virksomhet og mange av våre datasystemer for tiden er stasjonert i USA, vil  personopplysninger bli behandlet av oss i USA hvor personvern og personvernbestemmelser kanskje ikke har samme nivå av beskyttelse som i andre deler av verden, for eksempel innen EU. Med unntak av det som er beskrevet nedenfor, dersom du oppretter en brukerkonto på denne siden som gjest bosatt utenfor USA, samtykker du i at vi kan innhente og/eller behandle dine personopplysninger i USA, som også innebærer bruk av informasjonskapsler som beskrevet over.

Selskaper innen Warner Bros. Entertain Group er tilsluttet det amerikanske handelsdepartementets "Safe Harbor Program"for behandling av dataoverføring fra EØS-området. Hvis du vil se en liste over disse selskapene, se nedenfor.

Lagringsperiode

Personopplysningene blir ikke lagret lenger enn det som er nødvendig for formålene som er beskrevet i disse retningslinjene for personvern, eller for å oppfylle andre juridiske krav.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om at vi fjerner dine personopplysninger fra våre databaser, og du har rett til å få tilgang til, oppdatere og korrigere feil i personopplysningene som vi har innhentet, med forbehold om enkelte lovpålagte unntak. Dersom du ønsker å få tilgang til personopplysningene som vi har innhentet via Nettstedene om deg, fjerne dem, korrigere eller oppdatere dem, si opp kontoen eller abonnementet, logger du deg på profilen din (dersom du har opprettet en hos oss), eller sender en e-post til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Du vil også alltid ha muligheten til å endre dine preferanser for vår bruk av dine personopplysninger. Vi vil iverksette rimelige tiltak for å kontrollere din identitet før vi gir noen tilgang for å ivareta ditt personvern og din sikkerhet.

Dersom du har ytterligere spørsmål om personopplysninger som vi innehar om deg, kan du kontakte oss på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller skrive til oss på postadressen som er oppgitt nedenfor.

Tilleggsinformasjon om barn

Det er viktig for oss at barn på ansvarlig vis kan ha glede av våre Nettsteder. Vi oppfordrer derfor barn til å rådføre seg med sine foreldre eller foresatte før de oppgir personopplysninger. Vi oppfordrer også foreldre og foresatte til å overvåke barnas aktiviteter på Internett, for eksempel ved bruk av foreldrekontrollverktøy som er tilgjengelig fra leverandører av Internett-tjenester og programvareprodusenter. Slike verktøy bidrar til å skape et barnevennlig miljø og kan også hindre barn fra å oppgi navn, adresse og andre personopplysninger uten tillatelse fra foreldre eller foresatte.

Ditt barns personvern er viktig for oss. Vi er opptatt av å ivareta barns personopplysninger som innhentes på Internett, og å hjelpe foreldre og foresatte og barn med å lære hvordan de kan ha kontroll på personopplysninger ved utforsking av Internett. I dette henseendet har vi iverksatt ekstra tiltak for å ivareta personvernet til unge brukere.

Brukere av våre Nettsider kan delta i mange aktiviteter uten å oppgi personopplysninger. Dersom en bruker ønsker å delta i enkelte interaktive aktiviteter på våre Nettsider, blir brukeren bedt om å oppgi bestemte opplysninger som e-postadresse og alder. I visse tilfeller ber vi om samtykke fra en forelder eller foresatt for at barnet skal kunne oppgi disse opplysningene eller for å varsle dem om barnets aktiviteter på Internett. Vi vil også bruke e-postadressen til foreldre eller foresatte slik at de kan stoppe abonnement på nyhetsbrev eller lignende for barnet. Vi deler ikke personopplysninger om barn med utenforstående tredjeparter som ikke er bundet av disse retningslinjene for personvern til markedsføringsformål uten å innhente samtykke fra foreldre eller foresatte på forhånd.

Vi ønsker at barn skal ha glede av våre Nettsteder, men vær oppmerksom på at med mindre noe annet er oppgitt på dette nettstedet, kan enkelte deler av Nettstedene samt SMS-, MMS- og andre mobiltjenester bare være tilgjengelig for brukere som oppfyller aldersgrensen. Vi vil ikke oppfordre yngre brukere til å oppgi personopplysninger til oss (som mobiltelefonopplysninger eller PDA-kontaktopplysninger) for å abonnere på slike tjenester.

Dersom du er forelder eller foresatt og ønsker å kontrollere eventuelle personopplysninger som vi har innhentet fra ditt barn, slette disse opplysningene og/eller be om at det ikke samles inn flere personopplysninger eller at de ikke brukes, eller har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, kan du kontakte oss på adressen nedenfor (Slik kontakter du oss).

Endringer av retningslinjer for personvern

Disse retningslinjene for personvern kan bli endret med jevne mellomrom i samsvar med selskapets tiltak, lov- eller teknologiendringer eller endringer i våre rutiner for innhenting og bruk av personopplysninger. Dersom vi bestemmer oss for vesentlige endringer av disse retningslinjene for personvern, blir endringene lagt ut på våre Nettsteder slik at du alltid får informasjon om den seneste versjonen. Datoen på den seneste versjonen vises øverst på denne siden. Sjekk denne siden og listen over Warners konsernselskaper regelmessig for å holde deg oppdatert.

Slik kontakter du oss

Dersom du har spørsmål om eller kommentarer til disse retningslinjene for personvern, kan du kontakte oss på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller Warner Bros. Entertainment Inc., 4000 Warner Blvd., Bldg. 168, Burbank, CA, U.S.A. 91522, Attention: Chief Privacy Officer.


Internasjonale overføringer

Vi er opptatt av personvernet.  Selskaper i Warner Bros. Entertainment Group er tilsluttet det amerikanske handelsdepartementets Safe Harbor Program i forbindelse med dataoverføringer fra EØS-området.

I henhold til Safe Harbor-regelverket følger disse selskapene relevante Safe Harbor-prinsipper, som vi oppfordrer deg til å lese på det amerikanske handelsdepartementets Safe Harbor-nettsted på www.export.gov/safeharbor/.

Nedenfor følger en liste over selskaper innen Warner Bros. Entertainmen Group som er tilsluttet  Safe Harbor-avtalen. Vi vil jevnlig oppdatere listen, så du bør regelmessig følge med for å holde deg oppdatert.

Warner Bros. Advanced Digital Services, en avdeling under Warner Bros. Technical Operations Inc.

Autorisasjon: http://safeharbor.export.gov/companyinfo.aspx?id=10102

Turbine, Inc.

Autorisasjon: http://safeharbor.export.gov/companyinfo.aspx?id=12284

Dersom du har spørsmål vedrørende retningslinjene for personvern i forbindelse med Safe Harbor-prinsippene, kan du kontakte oss på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Skulle du mot formodning føle at du ikke får tilfredsstillende svar på spørsmålet ditt, kan du sende en skriftlig klage til American Arbitration Association ("AAA") for mekling, og om nødvendig, for tvungen mekling for en endelig løsning. Klagen bør skrives på engelsk slik at prosessen ikke forsinkes. Dersom du ønsker mer informasjon, herunder instruksjoner for innsending av klagen, anbefaler vi at du tar kontakt med AAA, på:

AAA
1633 Broadway, 10th Floor
New York, New York 10019
Toll Free Telephone: 1-800-778-7879
Web site: www.adr.org
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Liste over selskaper

Selskaper i Warner Bros. Entertainment-gruppen som samtykker til å følge disse Retningslinjene for personvern, får tilgang til opplysninger innhentet fra våre brukere på vårt Nettsted (også brukere i andre land), og kan bruke disse opplysningene til de formålene som er angitt i våre Retningslinjer for personvern. Nedenfor finner du en liste over noen av selskapene i Warner Bros. Entertainment-gruppen som på inneværende tidspunkt kan henvende seg til våre brukere på denne måten. Vi oppdaterer denne listen med jevne mellomrom, så du bør sjekke den regelmessig for å holde deg oppdatert.

Australia

Warner Bros. Entertainment Australia Pty Limited

Danmark

Warner Bros. Entertainment Danmark ApS

Warner Home Video Denmark, en avdeling av Warner Bros. Entertainment Danmark ApS

Finland

Warner Bros. Entertainment Finland Oy

Warner Home Video Finland, en avdeling av Warner Bros. Entertainment Finland Oy

Frankrike

Warner Bros. Entertainment France S.A.S

Warner Home Video France, en avdeling av Warner Bros. Entertainment France S.A.S.

Tyskland

Warner Bros. Entertainment GmbH

Warner Home Video Germany, en avdeling av Warner Bros. Entertainment GmbH

Nederland

Warner Bros, Entertainment Nederland B.V

Warner Home Video Benelux, en avdeling av Warner Bros. Entertainment Nederland B.V.

Italia

Warner Bros. Entertainment Italia S.P.A

Warner Bros. International Television Italia S.r.L

Warner Home Video Italy, en avdeling av Warner Bros. Entertainment Italia S.p.A.

Norge

Warner Bros. Entertainment Norge AS

Warner Home Video Norway, en avdeling av Warner Bros. Entertainment Norge AS

Portugal

Columbia Tri-Star Warner Filmes De Portugal LDA

Spania

Warner Bros. Entertainment España SL

Warner Home Video Spain, en avdeling av Warner Bros. Entertainment España , SL

Sverige

Warner Bros. Entertainment Sverige

Warner Home Video Sweden, en avdeling av Warner Bros. Entertainment Sverige AB

Sveits

Warner Home Video Switzerland, en avdeling av Warner Bros. Transatlantic Inc.

Storbritannia

Warner Bros. Entertainment UK Limited

Warner Home Video UK, en avdeling av Warner Bros. Entertainment UK Limited

USA

DC Comics

Warner Bros. Advanced Digital Services, en avdeling av Warner Bros. Technical Operations Inc.

Warner Bros. Consumer Products Inc.

Warner Bros. Digital Distribution, en avdeling av Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Warner Bros. Distributing Inc.

Warner Bros. Entertainment Inc.

Warner Bros. Home Entertainment Inc

Warner Bros. Interactive Entertainment, en avdeling av Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Warner Bros. International Television Distribution Inc.

Warner Bros. International Branded Services, en avdeling av WBTV Distribution Inc

Warner Bros. Pictures, en avdeling av WB Studio Enterprises Inc.

Warner Bros. Television Distribution Inc.

Warner Bros. Television, en avdeling av WB Studio Enterprises Inc.

Warner Home Video, en avdeling av Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Turbine Inc.

Nedenfor finner du en liste over noen av Time Warner-selskapene som er utenfor Warner Bros. Entertainment-gruppen som vi på inneværende tidspunkt kan sende reklame for fritids- og underholdningsprodukter på vegne av til brukere som har bedt om slikt materiell. Leveringen kan også skje via elektroniske kanaler, og du har rett til å stanse slike leveringer når som helst (se vilkår og retningslinjer for personvern). Vi oppdaterer denne listen med flere Time Warner-selskaper med jevne mellomrom, så du bør sjekke den regelmessig for å holde deg oppdatert.

Cartoon Network

Home Box Office

New Line Cinema

Time Inc.

Turner Broadcasting System