Finland Privacy Policy

10/12/11

Warner Bros. ‑konsernin tietosuojaohjeet

Viimeksi päivitetty:  24.08.2011

Yleiskatsaus

Tervetuloa tutustumaan Warner Bros. ‑konsernin Tietosuojaohjeisiin. Näissä Tietosuojaohjeissa kerrotaan siitä, miten keräämme, käytämme, luovutamme ja muutoin käsittelemme tietojasi vieraillessasi Warner-konsernin verkkosivustolla tai käyttäessäsi muita Warner-konsernin tuotteita ja palveluita. Lisäksi Tietosuojaohjeissa kerrotaan siitä, miksi keräämme näitä tietoja ja miten suojaamme niitä, ja siitä, millaisia valintoja voit tehdä tietojen keräämisen, käyttämisen ja luovuttamisen tavoista. Näihin verkkosivustoihin, tuotteisiin ja palveluihin viitataan jäljempänä ilmaisulla "Sivusto". Ilmoittamalla meille henkilötietojasi annat suostumuksesi näiden Tietosuojaohjeiden noudattamiseen. Näitä Tietosuojaohjeita sovelletaan riippumatta siitä, millä tavoin tai millä laitteella yhteys Sivustoon muodostetaan.

Sivustoa hallinnoiWarner Bros. Entertainment Inc (Delawaressa Yhdysvalloissa sijaitsevan Time Warner Inc:n kokonaan omistama tytäryhtiö) (jäljempänä yhteisesti "me", "meitä" tai "meidän"). Kaikki oheisessa luettelossa mainitut yhtiöt ovat osa Warner-konsernia.

Mitä henkilötietoja keräämme

Yleisesti ottaen voit vierailla Sivustollamme paljastamatta henkilöllisyyttäsi tai ilmoittamatta henkilötietojasi. Kun vierailet Sivustollamme, verkkopalvelimemme kuitenkin tallentaa automaattisesti tiettyjä tietoja, kuten IP-osoitteesi ja muita siihen liittyviä tietoja, kuten internet-operaattorisi nimen, palvelimesi tyypin, käyttöjärjestelmän ja kielen, verkkosivuston, josta vierailusi Sivustollemme tapahtuu, avainsanat ja sisällönjakeluun tarkoitetut selaimen lisäosat, ne sivut, joissa vierailet Sivustollamme, näiden sivujen vierailujärjestyksen sekä vierailusi ajankohdan ja keston.

Keräämme antamiasi henkilötietoja muun muassa seuraavissa yhteyksissä:

  • verkkorekisteröinti
  • osallistuminen kilpailuihin, arvontoihin tai markkinointiin
  • viestien lähettäminen keskustelupalstoille tai foorumeille
  • osallistuminen kyselyihin tai mielipidetutkimuksiin
  • osallistuminen verkkopeleihin tai sovelman taikka muun sovelluksen käyttäminen
  • teksti- ja kuvaviestien sekä muiden matkaviestinpohjaisten viestien lähettäminen
  • lisensioidun sisällön tai tavaroiden ostaminen
  • vuorovaikutus Warner Bros. -konsernin BD Live -sisällön kanssa
  • Digital Copy Managerin käyttäminen
  • rekisteröityminen sähköpostien tai muiden viestien vastaanottamiseksi meiltä tai muilta rekisteröidyiltä käyttäjiltä; tai
  • yhteydenotto meihin huomautuksen, kysymyksen tai valituksen esittämiseksi.

Saatamme kerätä seuraavanlaisia henkilötietoja: etu- ja sukunimi, käyttäjätunnus, salasana, salainen kysymys ja vastaus, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, syntymäpäivä, puhelinlaitetta (esimerkiksi matkapuhelin tai kämmentietokone) koskevat tiedot, puhelinoperaattori ja pankki/luottokorttitiedot.

Personoidumman asiakaskokemuksen tarjoamiseksi saatamme kerätä myös muita henkilötietoja, mukaan lukien tietoja kiinnostuksen kohteistasi, mieltymyksistäsi, ostokäyttäytymisestäsi ja ostoksistasi, sekä väestötietoja (esim. ikä, sukupuoli ja tulotiedot). Saatamme toisinaan yhdistää verkosta saamiamme tietoja muihin toimittamiisi ja muista lähteistä peräisin oleviin tietoihin (kuten puhelin- ja suoramyyntitietoihin), jotta voimme laatia sinulle asiakasprofiilin palvelujemme räätälöimiseksi sekä tarjotaksemme tiettyjä palveluita.

Kun pääset jonkin palvelumme kautta Warner Bros. ‑konsernin BD Live -sisältöön, keräämme tilastotietoja ladatuista ja katsotuista trailereista, referral-linkeistä, chateista ja muusta vuorovaikutuksesta BD Live ‑sisällön kanssa, sekä tiettyjä vianmääritykseen liittyviä tietoja BD Live ‑soittimesi näyttölaitteesta ja sen kyvystä toimittaa palveluja.

Kun hankit lisenssin sisällön käyttöön (joko ilmaiseksi tai ostamalla) tai ostat tavaroita jonkin palvelumme kautta, keräämme tiettyjä henkilötietoja maksusi käsittelyä sekä sisällön ja/tai tavaroiden toimittamista varten. Mikäli käytät ostostesi tekemiseen luottokorttia tai muuntyyppistä maksukorttia, saatamme kerätä sähköpostiosoitteesi ja muuta verkkomaksuun liittyvää tietoa maksusi käsittelemiseksi. Mikäli haluat palauttaa tavaran, keräämme nimesi, osoitteesi ja palautusnumeron (Return Authorisation Number) palautuksen valtuuttamiseksi ja tappionrajoitusjärjestelmämme tukemiseksi.

Toisinaan sinulla saattaa olla mahdollisuus antaa tietoja muista henkilöistä. Saatat esimerkiksi kutsua heidät mukaan toimintaan Sivustollemme, lähettää heille viestin tai sovelluksen Sivustoltamme tai tarjota heille mahdollisuuden vastaanottaa tietoja tuotteistamme tai palveluistamme. Saatat antaa muista henkilöistä esimerkiksi seuraavantyyppisiä tietoja: nimi, ikä, sukupuoli, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja kiinnostuksen kohteet.  Sinun on hankittava kyseisten henkilöiden suostumus ennen kuin lähetät heitä koskevia tietoja meille. Ollessamme yhteydessä kolmanteen henkilöön saatamme paljastaa henkilöllisyytesi hänelle.

Saatat myös käyttää sisältöämme, kuten videoita, pelejä, sovelluksia ja muita tuotoksia seuraavilla kanavilla tai niiden kautta: (1) kolmannen osapuolen yhteisöpalvelut, kuten Facebook; (2) kolmannen osapuolen yhteisöpalvelun liitännäiset ja sovellukset; ja (3) Warner Bros. Entertainment -konsernin sosiaalisen median liitännäiset ja sovellukset, jotka voivat olla saatavilla kolmannen osapuolen sivustoilta tai Warner Bros. Entertainment -konsernin Sivustolta.  Kun käytät sisältöämme kolmannen osapuolen yhteisöpalvelulla, liitännäisillä tai sovelluksilla tai näiden kanavien kautta, voit sallia meille jatkuvan pääsyn tiettyihin tietoihisi sosiaalisen median profiilissasi (esim. sähköpostiosoite, valokuva, sukupuoli, sijainti, kaverilista, ihmiset joita seuraat ja/ tai jotka seuraavat sinua, kirjoitukset tai "tykkäämiset" joita teet) toimittaaksemme sisällön taikka osana sovelluksen toimintaa. Saatamme myös hankkia tietoa, joka ei ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa (esim. katsottu sisältö, pelisuoriutumiset, ennätykset, ja tietoa mainoksista sinulle näytetyssä sisällössä tai sisällössä, jota olet saattanut klikata, jne) kanssakäymisestäsi tuotteidemme kanssa.

Kun annat tietoja sosiaalisen median käyttäjätilistäsi, se voi auttaa meitä esimerkiksi (1) antamaan sinulle valikoitua sisältöä, (2) personoimaan online-kokemuksesi kanssamme sovellustemme tai Internet-sivustojemme puitteissa taikka ulkopuolella, ja (3) ottamaan sinuun yhteyttä yhteisöpalvelusivustojen kautta taikka suoraan lähettämällä sinulle viimeisimpiä uutisia, erikoistarjouksia ja palkintoja Warner Bros. Entertainment -konsernilta. Tekemällä niin annat suostumuksesi meille käyttää kyseistä tietoa tämän tietosuojaohjeen mukaisesti. Kun annat meille henkilötietoja sivustoillamme, yhteisöpalvelusivustoilla (riippuen yksityisyysasetuksistasi) taikka yhteisöpalvelusivustolla olevan sovelluksen kautta, se voi olla kenen tahansa nähtävissä Internetissä. Näin ollen emme voi estää tämä tiedon edelleenkäyttämistä. Voit kontrolloida mitä tietoja jaat joillakin yhteisöpalveluilla käytettävissä olevien yksityisyysasetusten kautta. Lisätietoja siitä, miten voit muokata yksityisyysasetuksiasi ja kuinka yhteisöpalvelut käsittelevät henkilötietojasi saat kyseisten yhteisöpalveluiden omista tietosuojaoppaista, tietosuojaohjeista ja käyttöehdoista.


Evästeet ja jäljitteet

Me, ulkopuoliset palveluntarjoajamme, mainostajat ja yhteistyökumppanit saatamme lähettää evästeitä tietokoneellesi tai käyttää vastaavaa teknologiaa parantaaksemme verkkokokemustasi verkkosivustoillamme ja internetissä.

Evästeet ovat tiedostoja, jotka voivat tunnistaa sinut yksilöllisenä asiakkaana ja säilyttää tiedot henkilökohtaisista mieltymyksistäsi sekä tekniset tiedot (mukaan lukien klikkaustiedot ja sivuston käyttötiedot). Käyttötiedot kertovat, millä sivuilla olet vieraillut ja missä järjestyksessä. Evästeillä hallinnoidaan ja mitataan Warner-konsernin Sivustolla esitettyjen, niiden lähettämien taikka niiden kautta lähetettyjen mainosten tehokkuutta. Käytämme evästeitä ja muita teknisiä tietoja personoidaksemme vierailusi Sivustolla (esimerkiksi tunnistaaksemme sinut nimeltä palatessasi Sivustolle), analysoidaksemme liikennettä Sivustolla ja jäljittääksemme käyttäjätrendejä, -tottumuksia ja -valintoja luvanvaraisen latauksen osalta sekä Sivuston käyttöön liittyvistä teknisistä syistä. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkokokemustasi sekä Sivustomme ulkoasua ja sisältöä tarpeidesi mukaisesti. Evästeet voivat olla joko pysyviä (eli ne säilyvät tietokoneellasi siihen asti kun poistat ne) tai väliaikaisia (eli ne säilyvät vain siihen asti kun suljet selaimen).

Saatamme myös käyttää jäljitteitä tai vastaavia teknisiä välineitä, jotka seuraavat sitä, miten käytät Sivustojamme ja millä sivuilla vierailet Sivustollamme. Jäljitteitä voidaan kutsua myös nimellä "clear GIFs". Jäljitteet (tai seurantaelementit) ovat pieniä koodinpätkiä, jotka tarjoavat menetelmän graafisen objektin toimittamiseen verkkosivulle tiedon välittämistä varten. Tietoa voidaan välittää esimerkiksi sen tietokoneen IP-osoitteesta, joka latasi jäljitteen sisältävän sivun, sen sivun URL:stä (Uniform Resource Locator), jossa jäljite on, siitä ajasta, joka käytettiin jäljitteen sisältävän sivun katselemiseen, niistä selaintyypeistä, jotka hakivat jäljitteen, ja palvelimen viimeksi paikallistaman evästeen tunnusnumerosta tietokoneella. Kun olemme sinuun yhteydessä HTML-formaattia tukevan sähköpostin välityksellä, jäljitteet kertovat meille, oletko vastaanottanut ja avannut sähköpostisi.

Jos päätät luovuttaa meille henkilötietoja, nämä tiedot voidaan yhdistää evästeisiin/jäljitteisiin tallennettuihin anonyymeihin tietoihin.

Hyväksymällä nämä Tietosuojaohjeet annat meille nimenomaisen suostumuksesi evästeiden ja jäljitteiden käyttämiseen näissä Tietosuojaohjeissa kuvatulla tavalla. Useimmat selaimet on säädetty alun perin siten, että ne hyväksyvät evästeet. Voit kuitenkin halutessasi säätää selaimesi siten, että se poistaa evästeet käytöstä verkkosivustollamme tai muilla verkkosivustoilla. Lisäksi asentamalla verkkoselaimesi näyttämään HTML-sähköpostit ainoastaan tekstinä voit mahdollisesti estää joidenkin jäljitteiden käytön. Lisätietoja on selaimesi Ohje-valikossa. Tiettyihin Sivustomme osiin on kuitenkin mahdollista päästä ainoastaan evästeiden tai vastaavien järjestelmien välityksellä, ja sinun tulisi olla tietoinen siitä, että evästeiden tai muiden vastaavien järjestelmien poistaminen voi estää sinua pääsemästä joihinkin sisältöihimme.

Miten Warner Bros. -konserni käyttää henkilötietojani?

Keräämme henkilötietojasi, jotta pystymme muun muassa tarjoamaan pyytämiäsi palveluja tai tuotteita (esim. lähettämään sinulle sähköpostilla tai muuten verkossa tiedotuslehtisiämme tai muita tietoja elokuvista, televisio-ohjelmista tai muista tuotteista tai palveluista, joista olet kiinnostunut). Tämän ansiosta pystyt käyttämään viihdepalveluita / osallistumaan sosiaaliseen vuorovaikutukseen Sivustolla (esim. osallistumaan verkon keskustelupalstoille sekä peleihin, kilpailuihin, kyselyihin, markkinointiin ja arpajaisiin verkossa), käyttämään sovelluksia sekä tekemään kyselyitä tai mielipidetiedusteluja. Niiden avulla pystymme hallinnoimaan suhdettamme sinuun, tiedottamaan sinulle Sivustollemme tehdyistä muutoksista, tiedottamaan sinulle tuotteista, palveluista, mainonnasta, tarjouksista tai kilpailuista, joita saatat pitää kiinnostavina, vastaamaan kaikkiin tiedusteluihisi, seuraamaan ja kehittämään Sivustoamme sekä parantamaan tuote- ja palveluvalikoimaamme, kehittämään suoremman asiakassuhteen kanssasi tässä osiossa kuvattujen tarkoitusten vuoksi, kehittämään verkkoasiakasprofiilia sinusta ja ymmärtämään yleisiä asiakastrendejä ja -suuntauksia voidaksemme kehittää ja tukea nykyisiä ja jatkuvia markkinastrategioita tuotteillemme ja palveluillemme.

Mikäli haluat saada matkaviestinpalveluja ja sisältöä teksti- tai kuvaviestien tai muiden matkaviestinpalveluiden muodossa, käytämme kerättyjä tietoja toimittaaksemme kyseiset matkaviestinpalvelut ja sisällön sinulle, ennakoidaksemme matkaviestinpalveluihimme ja sisältöön liittyviä ongelmia ja ratkaistaksemme ne, suorittaaksemme markkinatutkimuksia, tallentaaksemme myyntitietoja ja suunnitellaksemme muuta sinua mahdollisesti kiinnostavaa markkinointia.

Julkisesti saatavilla olevat henkilötiedot

Mikäli Sivustollamme tarjotaan chat-huoneita, keskustelupalstoja, blogeja, uutisryhmiä tai foorumeita jne., keräämme niissä antamasi tiedot. Tällaisia tietoja käytetään näiden Tietosuojaohjeiden mukaisesti. Ota huomioon, että emme ole vastuussa siitä, miten sivulliset käyttävät henkilötietojasi, joita annat sivullisille jossakin Sivustomme chat-huoneessa, keskustelupalstalla, blogissa, uutisryhmässä tai foorumilla jne.

Sinun valintasi vastaanottaa suoramarkkinointia

Jos saamme suostumuksesi, saatamme käyttää henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin:

(a)        omien tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin sekä muiden Time Warner Inc. ‑konsernin yhtiöiden puolesta tapahtuvaan suoramarkkinointiin;

(b)        tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointiin valikoitujen viihde- ja mediasektorilla sekä niiden liitännäissektoreilla toimivien sivullisten puolesta; ja

(c)        tietojen luovuttamiseen ulkopuolisille viihde- ja mediasektorilla sekä niiden liitännäissektoreilla toimiville organisaatioille, jotka haluavat markkinoida tämäntyyppisiä tuotteita tai palveluita sinulle.

Osallistumisesi markkinointitoimintaamme on vapaaehtoista. Jos jossain vaiheessa haluat muuttaa mieltäsi siitä, että voimme käyttää henkilötietojasi markkinointia varten, tai haluat kokonaan kieltäytyä markkinointiviestien vastaanottamisesta, ole hyvä ja kirjaudu profiiliisi, mikäli olet luonut tilin jollekin Sivustollemme, tai ota yhteyttä osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Turvallisuus

Vaikka internetissä ei voidakaan taata täydellistä turvallisuutta, voit olla vakuuttunut siitä, että käytämme riittäviä teknisiä ja hallinnollisia turvaamistoimenpiteitä suojellaksemme henkilötietojasi tahattomalta tai tahalliselta manipulaatiolta, kadottamiselta, väärinkäytöksiltä, tuhoutumiselta tai luvattomalta luovuttamiselta ja estämme pääsyn verkossa keräämiimme tietoihin. Vaikka emme voi antaa vakuutusta antamiesi henkilötietojen turvallisuudesta, pidämme yllä ja parannamme näitä turvatoimia ajan mittaan lain ja teknologian kehityksen mukaisesti.

Kenelle henkilötietojasi luovutetaan?

Saatamme siirtää (tai muutoin antaa käyttöön) henkilötietojasi kolmansille, jotka käsittelevät niitä puolestamme. Saatamme esimerkiksi käyttää palveluntarjoajia Sivustomme ja palveluidemme ylläpitämiseen ja tiettyjen niiden ominaisuuksien hallinnointiin (mukaan luettuna digitaalisten oikeuksien tarjoaminen, jotta voit käyttää palveluistamme ostamaasi sisältöä), mainosten välittämiseen, lähettämään sähköpostiviestejä puolestamme, järjestämään kilpailujamme ja markkinointiamme, suorittamaan asiakastutkimuksia, hallinnoimaan ja analysoimaan tietoverkkomme tilaa, palveluidemme responsiivisuutta ja mainontamme tehokkuutta sekä käsittelemään verkko-ostoja.

Me ja ulkopuoliset palveluntarjoajat saatamme tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi Yhdysvalloissa sijaitsevassa keskustietokannassa taikka siirtää tietosi tähän tietokantaan. Ne Warner-konsernin yhtiöt, jotka sitoutuvat näihin Tietosuojaohjeisiin, saavat pääsyn tietoihisi ja voivat käyttää niitä näissä Tietosuojaohjeissa mainittuihin tarkoituksiin.

Saatamme luovuttaa tietoja sinusta kolmansille noudattaaksemme soveltuvia lakeja ja asetuksia. Varaamme myös oikeuden luovuttaa tietoja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti sivullisille silloin, jos joku valittaa siitä, miten käytät Sivustojamme, ja katsomme, että on tarpeen ryhtyä tutkimuksiin, ehkäiseviin toimenpiteisiin tai muihin toimenpiteisiin laittoman toiminnan ja epäillyn petoksen taikka sellaisten tilanteiden osalta, jotka saattavat uhata jonkun fyysistä turvallisuutta, ja katsomme käytön olevan ristiriidassa näiden Tietosuojaohjeiden tai Käyttöehtojemme kanssa.

Jaamme tietoja Sivuston kävijöistä anonyymissä tai kootussa muodossa kolmansille - mukaan lukien mainostajat, liikekumppanit ja sponsorit - ymmärtääksemme asiakastrendejä ja -suuntauksia sekä hallinnoidaksemme ja parantaaksemme liikesuhteitamme.

On mahdollista, että me tai jokin divisioonistamme tai osakkuusyhtiöistämme sulautuu toiseen yhtiöön tai että joku toinen yhtiö ostaa meidät. Sen mukaan, mikä on laillista ja yhdenmukaista näiden Tietosuojaohjeiden kanssa, saatamme jakaa hallussamme olevia sinuun liittyviä tietoja syntyvän yksikön sisällä.

Linkit, mainostajat, ulkopuoliset sponsorit ja mainospalvelimet

Jotkin Sivustomme sisältävät linkkejä toisille sivustoille, jotka eivät ole näiden Tietosuojaohjeiden alaisia ja joiden tietosuojakäytännöt voivat erota ohjeistamme. Emme omista näitä sivustoja emmekä toimi niiden operaattorina. Kävijöiden tulisi ottaa ennen henkilötietojensa luovuttamista selvää tällaisten ulkopuolisten sivustojen tietosuojakäytännöistä, koska emme ole vastuussa siitä emmekä valvo sitä, miten näillä sivustoilla kerätään, käytetään, luovutetaan tai muutoin käsitellään henkilötietojasi.

Tarjoamme Sivustoillamme joskus sisältöjä tai ohjelmia (esim. kilpailuja, arvontoja tai markkinointia), jota tietyt kolmannet tahot sponsoroivat tai tuottavat yhdessä. Nämä tahot voivat saada henkilötietojasi, joita luovutat heille vapaaehtoisesti tarjouksen hyödyntämiseksi. Emme ole vastuussa näiden kolmansien tahojen suorittamasta henkilötietojen keräämisestä tai käytöstä. Jos nämä kolmannet tahot saavat tällaisia tietoja, sinulle ilmoitetaan tietoja luovutettaessa siitä, miten tietoja käsitellään ja kenelle niitä luovutetaan.

Joillakin Sivustoillamme kolmannet tahot voivat esittää tai tarjota mainoksia, tarjota meille tietojen keruuta, raportointia ja mainospalautteen mittausta, sekä auttaa markkinointiviestien ja mainosten välittämisessä. Nämä kolmannet tahot saattavat tarkastella, muokata tai laatia omia evästeitään. Tämän tekniikan käyttöön kyseisten kolmansien osapuolten toimesta sovelletaan niiden omia tietosuojaohjeita, eikä käyttö kuulu näiden Tietosuojaohjeiden soveltamisalaan. Lisätietoja Sivustoillamme olevista kolmansien tahojen mainospalvelimista ja mahdollisuudestasi kieltäytyä kyseisten tahojen sinuun kohdistamasta mainonnasta on seuraavassa osoitteessa www.youronlinechoices.com. Ole hyvä ja vieraile myös Network Advertising Initiative ‑aloitteen sivustolla (www.networkadvertising.org/).


Kansainvälinen siirto

Koska toimimme kansainvälisesti ja monet tietojärjestelmämme sijaitsevat tällä hetkellä Yhdysvalloissa, sinun henkilötietojasi tullaan käsittelemään meidän toimestamme Yhdysvalloissa, missä tietosuojalait ja lait henkilötietojen yksityisyydestä eivät välttämättä tarjoa samantasoista suojaa kuin muualla maailmassa kuten Euroopan unionissa. Jos luot käyttäjätilin tällä Sivustolla vierailijana Yhdysvaltojen ulkopuolelta muutoin kuin alla esitetyssä tilanteessa, annat suostumuksesi henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen keräämiseen ja/ tai käsittelyyn Yhdysvalloissa, mikä sisältää evästeiden käytön yllä esitetyllä tavalla.

Warner Bros. Entertainment -konserniin kuuluvat yhtiöt noudattavat Yhdysvaltain kauppaministeriön (U.S. Department of Commerce) asettamaa Safe Harbor -tietosuojaohjelmaa koskien sellaisten tietojen käsittelyä, jotka on siirretty Euroopan talousalueelta. Lista kyseisistä yhtiöistä on saatavilla alla.

Henkilötietojen säilyttäminen

Henkilötietojasi ei säilytetä kauempaa kuin on tarpeellista näissä Tietosuojaohjeissa kuvattujen tar-koitusten tai muutoin lainsäädännössä asetettujen vaatimusten vuoksi.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tietyin lainsäädännöstä aiheutuvin poikkeuksin oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötietosi tietokannoistamme, poistamaan pääsy niihin sekä päivittämään hallussamme tai valvonnassamme olevia henkilötietojasi ja korjaamaan niissä olevat virheet. Mikäli haluat päästä Sivuston kautta keräämiimme henkilötietoihisi, poistaa, korjata tai päivittää tietojasi taikka peruuttaa tilisi tai tilauksesi, ole hyvä ja kirjaudu profiiliisi (mikäli olet luonut sellaisen) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Sinulla on myös aina mahdollisuus päivittää henkilötietojesi käyttöä koskevia mieltymyksiäsi. Suojellaksemme yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi ryhdymme riittäviin toimenpiteisiin varmentaaksemme henkilöllisyytesi ennen kuin myönnämme pääsyn tietoihisi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä siitä, mitä henkilötietoja keräämme sinusta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai kirjoittamalla meille jäljempänä ilmoitettuun osoitteeseen.

Lapsiin liittyvä lisätieto

Meille on tärkeää, että lapset voivat nauttia Sivustoistamme vastuullisella tavalla. Rohkaisemme siksi lapsia kysymään vanhemmiltaan tai huoltajiltaan lupaa ennen kuin he antavat henkilötietoja. Rohkaisemme myös vanhempia ja huoltajia valvomaan lasten toimintaa verkossa, esimerkiksi ottamalla käyttöön vanhempien ohjaamia valvontajärjestelmiä, joita on saatavina verkkopalveluista ja ohjelmistovalmistajilta ja jotka auttavat luomaan lapsille turvallisen verkkoympäristön. Nämä järjestelmät voivat myös estää lapsia antamasta internetissä nimeään, osoitettaan tai muita henkilötietoja ilman vanhemman lupaa.

Lastesi yksityisyyden suoja on meille tärkeää. Olemme sitoutuneet suojaamaan verkossa kerättäviä lasten henkilötietoja sekä auttamaan vanhempia ja huoltajia ja heidän lapsiaan ymmärtämään, miten henkilötietoja voidaan hallita internetissä liikuttaessa. Tämän mukaisesti olemme ryhtyneet lisätoimenpiteisiin suojataksemme nuorten kävijöidemme yksityisyyttä.

Sivustojemme kävijät voivat osallistua moniin toimintoihin ilman että heidän tarvitsee antaa mitään henkilötietoja. Jos käyttäjä kuitenkin haluaa osallistua joihinkin interaktiivisiin toimintoihimme Sivustollamme, pyydämme käyttäjää antamaan meille tiettyjä tietoja, kuten käyttäjän sähköpostiosoitteen ja iän. Tietyissä tilanteissa pyydämme vanhemman tai huoltajan suostumuksen sille, että lapsi antaa kyseiset tiedot, tai ilmoitamme heille heidän lapsensa toiminnasta verkossa. Käytämme vanhempien sähköpostiosoitteita myös antaaksemme heille mahdollisuuden lopettaa lapsensa tekemän tiedotuslehtisen tai vastaavan toiminnon tilauksen. Emme luovuta lasten tietoja ilman vanhemman ja huoltajan antamaa etukäteistä lupaa sellaisille kolmansille tahoille, joita nämä Tietosuojaohjeet eivät sido.

Vaikka haluammekin lasten nauttivan Sivustostamme, ota huomioon, että ellei tällä sivustolla toisin todeta, tietyt Sivuston osat, teksti- ja kuvaviestit tai muut matkaviestinpalvelut ovat ainoastaan tietyt ikävaatimukset täyttävien käyttäjien saatavilla. Emme rohkaise nuoria käyttäjiä antamaan henkilötietojaan (kuten heidän matkaviestimensä tai kämmentietokoneen yhteystietoja) kyseisten palvelujen tilaamiseksi.

Mikäli olet vanhempi tai huoltaja ja haluaisit tarkastaa lapsestasi keräämämme henkilötiedot, poistaa nämä tiedot ja/tai pyytää, että lapsesi henkilötietoja ei enää kerätä tai käytetä, tai mikäli sinulla on kysyttävää Tietosuojaohjeistamme tai -käytännöstämme, ota meihin yhteyttä jäljempänä mainittuihin osoitteisiin (Yhteystiedot).

Muutokset näihin Tietosuojaohjeisiin

Saatamme aika ajoin tarkistaa näitä Tietosuojaohjeita vastaamaan yhtiön aloitteita, lainsäädännön tai tekniikan muutoksia taikka muutoksia henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön liittyvässä käytännössämme. Jos päätämme muuttaa näitä Tietosuojaohjeita olennaisesti, muutokset lähetetään tälle Sivustolle, jotta saat aina tiedon viimeisimmästä versiosta. Uusimman version päivämäärä näkyy sivun ylälaidassa. Ole hyvä ja tarkista tämä sivu ja Warner-konsernin yhtiöiden luettelo säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentteja näistä Tietosuojaohjeista, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai kirjoittamalla osoitteeseen Warner Bros. Advanced Digital Services, a division of Warner Bros.  Inc., 4000 Warner Blvd., Bldg. 168, Burbank, CA, U.S.A. 91522, vastaanottaja: Chief Privacy Officer.


Kansainväliset siirrot

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeä. Warner Bros. Entertainment -konsernin yhtiöt noudattavat Yhdysvaltain kauppaministeriön (U.S. Department of Commerce) asettamia Safe Harbor -tietosuojaohjelman periaatteita koskien sellaisten tietojen käsittelyä, jotka on siirretty Euroopan talousalueelta.

Safe Harbor -ohjelman nojalla nämä yhtiöt noudattavat asianomaisia Safe Harbor -tietosuojaperiaatteita ("Periaatteet"). Lisätietoja näistä Periaatteista on saatavilla U.S. Department of Commercen ylläpitämällä Safe Harbor -verkkosivustolla osoitteessa www.export.gov/safeharbor/.

Alla on lista Warner Bros. Entertainment -konsernin yhtiöistä, jotka noudattavat Safe Harbor -ohjelmaa itsevarmennuksen nojalla. Saatamme aika ajoin päivittää kyseistä listaa, joten ole hyvä ja tarkista lista säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla.

Warner Bros. Advanced Digital Services, a division of Warner Bros. Technical Operations Inc.

Varmennus: http://safeharbor.export.gov/companyinfo.aspx?id=10102

Turbine, Inc.

Certification: http://safeharbor.export.gov/companyinfo.aspx?id=12284

Jos sinulla on tietosuojakäytäntöön liittyviä kysymyksiä Periaatteiden osalta, ole hyvä ja ota ensin yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Jos katsot, ettei ongelmasi ratkea tällä tavalla, voit lähettää kirjallisen valituksen Yhdysvaltain välimiesyhdistykselle ("American Arbitration Association AAA") valituksesi käsittelemiseksi välitysmenettelyssä ja tarvittaessa lainvoimaisen välitystuomion aikaansaamiseksi. Menettelyn nopeuttamiseksi valitukset tulee tehdä englanniksi. Lisätietoja muun muassa valituksen tekemistä koskevista ohjeista on saatavilla osoitteesta:

AAA

1633 Broadway, 10th Floor

New York, New York 10019, USA

Maksuton puhelinpalvelu: 1-800-778-7879

Internet: www.adr.org

Sähköposti: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Warner Bros. Entertainment -konserniin kuuluvilla yhtiöillä, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan näitä Tietosuojaohjeita, on oikeus päästä Sivustollamme kerättyihin käyttäjätietoihin (myös muillla alueilla sijaitsevat käyttäjät) ja käyttää kyseistä tietoa Tietosuojaohjeissa sinulle ilmoitettuihin tarkoituksiin. Jäljempänä on lueteltu eräitä Warner Bros. Entertainment Group -konserniin kuuluvia yhtiöitä, jotka tällä hetkellä soveltavat markkinoinnissaan tietosuojaohjeita. Saatamme aika ajoin päivittää tätä luetteloa, joten ole hyvä ja tarkista tämä sivu säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla.

Alankomaat

Warner Bros, Entertainment Nederland B.V

Warner Home Video Benelux, a division of Warner Bros. Entertainment Nederland B.V.

Australia

Warner Bros. Entertainment Australia Pty Limited

Espanja

Warner Bros. Entertainment España SL

Warner Home Video Spain, a division of Warner Bros. Entertainment España , SL

Italia

Warner Bros. Entertainment Italia S.P.A

Warner Bros. International Television Italia S.r.L

Warner Home Video Italy, a division of Warner Bros. Entertainment Italia S.p.A.

Norja

Warner Bros. Entertainment Norge AS

Warner Home Video Norway, a division of Warner Bros. Entertainment Norge AS

Portugal

Columbia Tri-Star Warner Filmes De Portugal LDA

Ranska

Warner Bros. Entertainment France S.A.S

Warner Home Video France, a division of Warner Bros. Entertainment France S.A.S.

Ruotsi

Warner Bros. Entertainment Sverige

Warner Home Video Sweden, a division of Warner Bros. Entertainment Sverige AB

Saksa

Warner Bros. Entertainment GmbH

Warner Home Video Germany, a division of Warner Bros. Entertainment GmbH

Suomi

Warner Bros. Entertainment Finland Oy

Warner Home Video Finland, a division of Warner Bros. Entertainment Finland Oy

Sveitsi

Warner Home Video Switzerland, a division of Warner Bros. Transatlantic Inc.

Tanska

Warner Bros. Entertainment Danmark ApS

Warner Home Video Denmark, a division of Warner Bros. Entertainment Danmark ApS

Yhdistynyt kuningaskunta

Warner Bros. Entertainment UK Limited

Warner Home Video UK, a division of Warner Bros. Entertainment UK Limited

Yhdysvallat

DC Comics

Warner Bros. Advanced Digital Services, a division of Warner Bros. Technical Operations Inc.

Warner Bros. Consumer Products Inc.

Warner Bros. Digital Distribution, a division of Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Warner Bros. Distributing Inc.

Warner Bros. Entertainment Inc.

Warner Bros. Home Entertainment Inc

Warner Bros. Interactive Entertainment, a division of Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Warner Bros. International Television Distribution Inc.

Warner Bros. International Branded Services, a division of WBTV Distribution Inc

Warner Bros. Pictures, a division of WB Studio Enterprises Inc.

Warner Bros. Television Distribution Inc.

Warner Bros. Television, a division of WB Studio Enterprises Inc.

Warner Home Video, a division of Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Jäljempänä on lueteltu eräitä Time Warnerin yhtiöitä, jotka eivät kuulu Warner Bros. Entertainment -konserniin ja joiden puolesta tällä hetkellä lähetämme markkinointimateriaalia vapaa-aikaa ja ajanvietettä koskevista tuotteista ja tapahtumista niille käyttäjille, jotka ovat pyytäneet tällaista materiaalia. Materiaali toimitetaan myös sähköisiä kanavia pitkin, ja sinulla on milloin tahansa oikeus ilmoittaa, ettet enää halua tällaista materiaalia (ks. Käyttöehdot ja Tietosuojaohjeet). Meillä on oikeus päivittää tähän luetteloon ajoittain muita Time Warner -yhtiöitä, joten ole hyvä ja tarkista tämä sivu säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla.

Cartoon Network

Home Box Office

New Line Cinema

Time Inc.

Turner Broadcasting System

Turbine Inc.